sportmassage

Sportmassage verdeel ik in twee stukken. Voor de wedstrijd en na de wedstrijd (of training). De massage na de wedstrijd lijkt veel op de klassieke ontspanningsmassage. Ik zorg voor een sneller herstel en ontspanning. Voor de wedstrijd, of dat nu 100 meter figuurzagen is of een voetbalwedstrijd, bereid ik de sporter lichamelijk en geestelijk voor op de prestatie die komen gaat.

Naast de sportmassage is er de sportverzorging. Na een anamnese (gesprek), inspectie (kijken naar het lichaam) en functietesten maak ik een behandelplan. Met bandages, klassiek tape, medical tape en steunverbanden kan een sporter weer eerder beginnen met de training na een blessure.

Maar voorkomen is beter dan genezen. Preventie. Ik kan u informeren over de meest moderne inzichten op dit gebied. (ook voeding, schoeisel, stretchen, core-stability)

“Ik heb nergens last van maar eens per week lekker gemasseerd worden is heerlijk” zeggen kenners van sportmassage. Bijvoorbeeld na een flinke duurtraining lopen of fietsen.

Aan huis behandelen kan ook. Mobiele massagebank komt mee.